Erikas födelsedagspresent

Yeah!

Min underbara fru E fyllde år den 31 oktober. Way back by now. I know. I alla fulla fall fick hon en något försenad present av mig en ganska lång tid tillbaka. Hon fick faktiskt inhandla den alldeles själv. Kanske inte sådär super deluxe romantic, men jag hade åtminstone bestämt vad hon skulle köpa. Anledningen till att hon fick inhandla den själv var enbart av ekonomiska skäl. Armbandet inhandlades nämligen vid en klubbkväll. Det är liksom fru E och hennes girlfriends nya grej. Ytterdörren till radhuset med den långa farbrorn öppnas lite lätt. "Är det ingen klubbkväll i veckan?" ropar en förbipasserande girlfriendgranne. Nåja. Ska jag vara helt ärlig är jag nog mest lite avundsjuk. I love the klubbkvällgrej. Typiskt omanligt. I know. Men I love the bloggthingy också. Och rosa. Jag vet. Ni tänker gay. Det är helt okej. I love the gaygrej också även om det inte är det minsta min grej.

Nu har jag nog spårat litegrann. Men visst var armbandet fint?

Kommentarer
Postat av: Monica

Som mamma till Erika vet jag bestämt att hon är född 31 oktober:) Aja baja herr E

2008-12-09 @ 17:27:20
Postat av: anna

Armbandet var jättefint, men Mikke man måste komma ihåg rätt datum på sin frus födelsedag, även om man gillar rosa ;)

2008-12-09 @ 17:52:32
URL: http://salhuset.blogg.se/
Postat av: Anna B

Det blir inte några snälla blickar från frun om du missar en sån sak. Men jag noterade ju tidigare att du firade henne på rätt datum. Armbandet var underbart och superfint! Kram Anna

2008-12-09 @ 18:46:42
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Thyllan

Jag tycker det är superdupercoolt att vara så pass manlig att man vågar stå för de mer tjejjiga-grejerna. Stå på dig! Sen har jag fått berättat för mig att jag jobbar vissa dagar med frugans mammas kusin.. En ANNan.. Coolt, va? Heja AIK!

2008-12-09 @ 19:47:29
URL: http://thyllan.wordpress.com
Postat av: Thyllan

Jag tycker det är superdupercoolt att vara så pass manlig att man vågar stå för de mer "tjejjiga"-grejerna. Stå på dig! Sen har jag fått berättat för mig att jag jobbar vissa dagar med frugans mammas kusin.. En ANNan.. Coolt, va? Heja AIK!

2008-12-09 @ 20:37:59
URL: http://thyllan.wordpress.com
Postat av: Thyllan

Jvl skit och bajs! Det skulle ha varit Hela Guldstans favoriter. Jag tar på mig hela förlusten. Sorry, boys! Bajs och skit igen! Skrutt och prutt! F´låt att jag skriver så hemska ord på den rosa sidan, men det känns så himla.. aaaaaaahhhhhhhhh!!!

2008-12-09 @ 21:24:06
URL: http://thyllan.wordpress.com
Postat av: haggie

Du är grym, det tycker vi alla på IV, fast läser de detta så kan jag nog inte tänka mig vad som skulle sägas, men jag tycker du e chill, även om rosa är din favvofärg. Så länge du inte pratar som killarna i fab5 så står vi nog ut.

2008-12-10 @ 16:23:12
URL: http://www.haggiedaiz.bloggspace.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0