Tomten är död

Jo. Det är faktiskt på fullaste allvar och helt och hållet sant. Hammarbysupportern Johan "Tomten" Johansson blev 72 år gammal. Han syntes i tv redan 2001 när Hammarby vann sitt första, och hittills enda, SM-guld i fotboll då ett tv-team följde den rörde supportern. Tomten fick sedan möjligheten att vara med i Fotbollsgalan vid flera olika tillfällen där han gjorde reportage tillsammans med Dogge Doggelito. Genom Fotbollsgalan blev han snabbt en relativt omtyckt och känd på riksnivå tack vare sin unika utstrålning och en artistisk läggning som gjorde att han inte drog sig för att bidra med mycket sång och glädje. Eftersom att det är juletider och att mitt hjärta faktiskt fortfarande slår för söderns höjder skickar jag härmed en tanke till Tomten och dedikerar också följande fantastiska sång till denne skäggige man.

 

Källa: Aftonbladet

Kommentarer
Postat av: Mange



Även som AIK- anhängare måste man känna lite saknad när denna människa nu somnat in. Han var en äkta Bajen på alla sätt och vis. Finns inte många "orginal"- supportrar som honom kvar tyvärr.



Vad jag hört och läst kommer Bajen köra tyst minut för Tomten både på bandyn, hockeyn, handbollen och även vid den årliga högtiden vid Nackastatyn på Julafton.



R.I.P Tomten

2008-12-17 @ 00:17:14
URL: http://stockholmstad.blogg.se/
Postat av: emma - 18 år med bebis i magen

rip

2010-01-12 @ 11:05:08
URL: http://emmasc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0