Konkursutförsäljning - Bosaker

Det stod en något kryptisk annons i Norran om att Myckle IK skulle hålla en Konkursutförsäljning av Bosakers kvarvarande saker. Vi fyndgalna människor på Älvsbacka visste inte riktigt vad vi skulle tro om detta och misstänkte att det var något helt annat än det "Bosaker" som vi tänkte på. Döm till vår förvåning då vi av en ren slump spontanåkte dit och kikade. Det VAR faktiskt saker från just affären Bosaker som vi tänkte på som slumpades bort. Konkursutförsäljningen hade börjat klockan 10.00. Vi kom dit strax efter klockan 17. Shit. Vi hade givetvis gått miste om alla fina fynd. Men, näe. Vi fick se en lista på vad som hade sålts och det var i ärlighetens namn ingenting som lockade. Skönt.


Själv gjorde jag dock ett fynd i det väldigt glesa sortimentet. Iallafall med mina ögon sett. Till priset av ynka 200kr inhandlade jag en barpall, Kartell, "Charles Ghost" i ljusorangefärgad polycarbonate. Design Philippe Starck. På design & inredningsshoppen rum21 går den loss på 1,710kr. Jag kan med andra ord inte se det som annat än ett kap. Nice. Jag hade dock allra helst haft en ljusgrön. Men, men... den ljusorangea gör sig riktigt bra här hemma den också.

Charles Ghost


Det fanns även ett litet bord (40x40x40 cm) att fynda. Kartell - Jolly i samma färg och till samma pris. Design Paolo Rizzatto. Tyvärr var det lite väl repigt för att jag skulle köpa det utan att tänka. Pallen hade jag liksom redan funnit en plats för. Bordet kändes lite mer svårplacerat. Iallafall just då. I efterhand känns det som att man hade kunnat placera det lite var som helst. Varför inte i sonens rum? Prismässigt var det dock inte riktigt samma fynd. På rum21 kan man inhandla ett repfritt bord i valfri färg för 990kr. Och skulle man verkligen vilja ha ett Jollybord skulle jag nog ha beställt ett nytt.

Jolly


Kommentarer
Postat av: Sandra/Vit design

Vilket härlig fynd du har gjort! Jag har lagt till dig på bloggkoll nu så jag inte missar något inlägg :) Kram Sandra

2008-06-25 @ 00:57:47
URL: http://vitdesign.se/sandra
Postat av: Anna

Tack för din kommentar på min blogg! :-) Jag håller tummarna för att du också får din personliga tavla snart. Under tiden får du njuta av det härliga fyndet du gjort. Pallen är verkligen jätteläcker!

2008-06-25 @ 08:20:11
URL: http://tomteboanna.blogg.se/
Postat av: || p e r l a n

Jösses vilket fynd! Ja det hade manju inte tvekat på speciellt länge.. men jag förstår att du tänkte till på det repiga bordet..

Grattis till fynden!

2008-06-25 @ 08:31:03
URL: http://www.perlan.org
Postat av: Erika

Så det var saker från bosaker?!.... Typiskt!Tur att ni hann göra nåt fynd i alla fall. Gratulerar!!

2008-06-25 @ 10:25:38
URL: http://mrum.blogg.se/
Postat av: detvaintejagdetvasossarna

Jag gjorde mig omaket att svara dig i min egen blogg.

2008-06-25 @ 10:55:05
URL: http://detvaintejagdetvasossarna.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej och tack för din kommentar hos mig, alltid lika trevligt med nya besökare :).Grattis till fyndet! pallen var verkligen läcker!Ha en fortatt trevlig onsdag!

/Hanna

2008-06-25 @ 11:26:38
URL: http://www.19hundra81.com
Postat av: pia

...tur man inte har norran för då hade man ju varit på alla reor å konkursutförsäljningar senaste dagarna, nu sitter man här hemma å vet inget istället! Det var ett kap/fynd du gjorde, lite avis är man dock, hade det varit den gröna hade jag varit ORDENTLIGT avis;)

...inte dags för bebbe än? lite känningar???...snart kanske...hoppas!

trevlig kväll!

2008-06-25 @ 22:23:58
URL: http://baramittlillahem.blogg.se/
Postat av: MissStorm

Vilket fynd med pallen! Fast det var mer underhållande att läsa om hur du bra du fyndade på Mio... :)

2008-06-26 @ 22:25:01
URL: http://missstorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0