En tvådagars

Havh!

Tro det eller ej, med helgen har bjudit på festligheter såväl fredag som lördag. Fredagen bjöd på samfällighetsfest tillsammans med det andra "orrarna"i radhuslängorna. Trevligt. Tack vare det faktum att även barnen deltog i dessa festligheter hölls nivån på en dräglig nivå. Vilket undertecknad tyckte kändes oerhört bra.

Lördagen blev något vassare. De finfina grannarna i det stora gula huset bjöd in fina människor på god mat, goda viner, öl och whiskey samt underhållande lekar, härlig musik och gott sällskap. Elefantiskt elefantastiskt trevligt! Herr och fru E körde gasen i botten och när tillställningen kom till sitt slut kände vi oss inte riktigt redo att släcka lyset. Vi hade ju trots allt ordnat barnvakt! Tack och lov kom systeryster med pojkvän och hund vilket ledde till, och nu stannar nog en hel del klockor runt om i bloggvärlden, att herr och fru E åkte in till stan och klampade vidare in på Station 8. Gratis bör kanske tilläggas, annars är det högst osannolikt att vi gått in. Jag tror faktikst att det är första gången under våra 11 år ihop som vi ensamma går ut på krogen tillsammans. Jag kan ha fel, men just nu i skrivande stund känns det som att det inte alls ligger långt ifrån sanningen. Med andra ord var det liksom på tiden att det hände. Och trevligt var det. Trots att vi inte direkt kände speciellt många. Min eminenta kollega L var på plats och likaså min praktikant M. Det var givetvis trevligt att se dessa herrar i en annan miljö än på jobbet. I övrigt kändes det som att de flesta som man eventuellt skulle känna hade varit ute dagen före i och med att det då var Klubb 27.

Söndagen spenderades läääänge i sängen. Med underbara barnvakter som såg till att passa barnen lagom länge kunde festprissarna ligga och dra sig i sängen ända fram till klockan 14.00. Lovely. Sen blev det film nere i soffan fram tills dess att barnen kom hem runt halv fyra-fyra. Det var long time ago man kunde göra något sånt galet. Extra skönt har det varit att vädret varit riktigt risigt idag. Regn mer eller mindre hela tiden. Skönt. Då slipper man känna minsta lilla ångest över att man sovit och slappat bort hela dagen.

Vad gjorde du i helgen?  


Kommentarer
Postat av: Anna B

Här har det varit kalasande för en 12årig syster och under den regniga söndagen hade vi tur att bli lunchbortbjudna in till kollegan i stan för att sen beskåda dotterns fotbollsmatch. Att kvällen spenderades framför PS3 spel behöver vi inte gå in på alls...

Ha det gott! Två dagar kvar... ;)

Kram Anna

2009-06-15 @ 06:55:23
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: anna

Låter HELT underbart!! Speciellt söndagen i sängen :) Vill oxå ha en sån dag!

2009-06-15 @ 14:05:56
URL: http://salhuset.blogg.se/
Postat av: svägerskan

jag skötte din underbara son i helgen. mycket roligare än att dricka alkohol må jag säga. =)

2009-06-15 @ 19:19:56
URL: http://ejreviskan.blogg.se/
Postat av: Lena

Vilken helg ni har haft. Och det är alltid kul när barnen får vara med.

Själv tog jag det bara lugnt i helgen och slappade.

//Lena

2009-06-15 @ 21:43:41
URL: http://lenasoderberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0