En trevlig liten tisdag

Kärlek?

Idag var det tisdag, men absolut inte vilken tisdag som helst. Åh nej, min favorittisdag utav alla tisdagar på året. Fettisdag, såklart! Semlor är onekligen en av mina största laster och trots mitt pågående, om än i liten skala, projekt om att minska min volym har det hunnit slinka ner en och en annan semla sedan årsskiftet. Just idag har det faktiskt blivit två. Först en kanelsemla som var alldeles lovely och sen en trevligt hembakad semla från familjen Holmberg. I like a lot!

Förutom det finfina faktum att det idag har varit en riktigt semladag har det även hänt stora saker väl värda att nämnas i vårt långsmala land. Kronprinsessan Victoria har nämligen gått ut med att hon nu förlovat sig med sin prins Daniel Westling. Hela svenska folket jublar. Typ. Eller?


Sist, men absolut inte minst har dagen bjudit på lite hockey. Skellefteå AIK spelade oavgjort med Djurgården på bortaplan och kan i och med den poängen känna sig i stort sett helt klara för slutspel. Oerhört skönt! Jag drömmer redan om att de får möta Luleå i kvartsfinalen. Det skulle vara fantastiskt roligt om det kunde bli just så. Heta derbymatcher, fullsatta läktare och ett sjuhelsikkes drag skulle man nog med största säkerhet kunna räkna med. Matchen följdes hemma i radhuset på Valleystreet tillsammans med ett gäng buspojkar. Under periodpauserna diskuterade vi fram att (och hur) vi ska åka och se NHL till hösten. Onekligen trevligt.

Blev det någon semla för dig idag?

Kommentarer
Postat av: Anna B

Hör och häpna så blev det inte någon semla för moi igår. Men att det slank ner några före fettisdagen kan jag bekänna. Två faktiskt! Ha även en bra smalonsdag då! ;) kram Anna

2009-02-25 @ 06:30:27
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: svägerskan

vilken jacka? fattar noll.

2009-02-25 @ 16:30:18
Postat av: anna

Jodå, i dotterns klass hade de fixat semmelstund på skolan igår kväll, de hade beställt semmelbullar från Stigs och så fick man göra sin egen semla med vanlig fyllning eller med strössel, chokladsås, sylt eller nåt annat lite knasigt. Uppskattat av alla var det.

2009-02-25 @ 21:45:13
URL: http://salhuset.blogg.se/
Postat av: Anki

Kanel Semla? Det lätt gott jag gillar inte vanliga semlor vad är det för skillnad.

2009-02-26 @ 12:51:47
URL: http://anci62.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0