Brad Moran

Ä N T L I G E N !

image103

Det tog en sjuhelsikkes lång tid innan AIK kunde landa sitt första "riktiga" nyförvärv. För ska rätt vara rätt har AIK gjort klart med sitt första nyförvärv inför kommande säsong långt tillbaka i tiden då junioren Erik Karlberg signerade ett a-lagskontrakt.

Nu kom det dock ett riktigt namn. Ett namn utifrån som dessutom har en hel del fina meriter att skryta med. Och tur är väl det? Speciellt med tanke på att vi har tappat våra två absolut största artistnamn i Lee Goren och Mikael Renberg. En annan fin gest, som jag verkligen hoppas är ett lyckodrag, är att AIK lyckas skriva ett 2-årskontrakt med killen. Imponerande. Och mest största sannolikhet väldigt dyrt. Håller tummarna stenhårt för att det också ska vara värt det.

Brad Moran är en spelskicklig center som producerat bra med poäng i AHL. I NHL har det dock gått tyngre och som det verkar har han aldrig riktigt fått en ordentlig chans. Anledningen till detta ska tydligen vara att han är lite tveksam på rören. Detta oroar givetvis en aning och man minns med fasa en viss herr Harkins snigelspeed. Enligt olika källor ska dock Brad Moran vara betydligt kvickare än "Golden Brett". Tack för det Televerket.

Vill ni läsa mer kan ni kolla in följande länkar:

Aftonbladet
Norran
Eliteprospects (statistik)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0