Kiss spelar på Stockholms stadion

image28

Legendariska Kiss kommer till Stockholm för en spelning på Stadion den 30 maj. Spelningen är ett av stoppen på bandets kommande Europaturné. Biljetterna till Stadionspelningen släpps den 22 februari. Senast bandet spelade i Sverige var i mars 1999 då man framträdde både i Stockholm och Göteborg. Kiss Europaturné inleds i Tyskland i maj och ska ta bandet till 17 länder med förstagångsbesök i Moskva och S:t Petersburg. Bland de nordiska länderna får även Danmark, Finland och Norge besök. Den 28 maj spelar bandet i Helsingfors. Oslo gästas 31 maj, Bergen 1 juni och sedan väntar även en konsert i Köpenhamn den 3 juni.


Med tanke på att jag ska åka och se Iron Maiden den 16 juli och att vi är beräknade att bli föräldrar igen den 21 juni känns det ganska så avlägset att drömma om att åka ner och se Kizz. MEN, till alla er andra kan jag bara säga - Go for it!


Kommentarer
Postat av: Anna

Tänk om gudmor hade varit hemma, då hade du kunnat åka med gott samvete. Då hade frugan och sonen varit i de bästa händer. å vi får ju inte glömma magen. :)

2008-02-20 @ 15:49:34
Postat av: Mikke

Kom hem!

2008-02-20 @ 18:00:18
URL: http://litotes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0