Fidel Castro gör en Mikke och börjar blogga

Det är ännu inte bekräftat, men envisa rykten hävdar att Fidel Castro inspirerats av just denna blogg i så pass stor grad att han nu själv påbörjat sitt eget bloggande. Trevligt. Alltid kul att se sina fans agera och hänga ut sina egna tankar och åsikter på nätet.

På sin nya hemsida Cuba Debate skriver den gamle revolutionsledaren om allt från himmel till jord. Ofta rör det sig om känsliga ämnen, som landets utrikespolitik, vilket gör denna "blogg" omöjlig att ignorera för Kubas nya ledarskikt. Bloggen har bara funnits i ett par månader. Men redan i mars förra året började hans "reflektioner" publiceras i regeringsorganet Granma. Sedan dess har 82-åringen sprutat ur sig omkring 130 texter. Det rör sig i ärlighetens namn i stort sett uteslutande om politik. Inte så underligt kanske? Hur kul skulle det vara att skriva om hur hans sköterskor behandlar honom eller hur dagens kokta grönsakerna smakade? Och hur kul skulle det vara att läsa? Inte så värst, men det gör det iofs inte nu heller...

Tyvärr saknas det en kommentarfunktion på bloggen. Den "debatt" som antyds av namnet på bloggen blir därför snarast till en monolog vilket känns rätt så trist faktiskt. Och lite kul hade det ju faktiskt varit att spamma in en liten kommentar angående mina litoteser.

Källa: Aftonbladet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0