Helena Berggren Design

Sen en tid tillbaka, ganska så precis ungefär tre år sedan, hänger det en bokstav runt halsen på fru E. Bokstaven är ett "S" och det representerar vår son Sander. Denna bokstav i plexiglas köptes utav Helena Berggren Design som då var ett litet och relativt okänd företag. Sedan dess har det hänt en hel del och hennes bokstäver och symboler i plexiglas har fått ganska rejält med press och uppmärksamhet. Kul, det är hon i mina ögon väl värd. 

Senast familjen Ejrevi reste till Stockholm besökte vi Design Helena Berggrens butik och ateljé på Norrbackagatan. Efter besöket hänger det numera ett litet rött hjärta av plexiglas intill bokstaven runt halsen på fru E. Mycket fint. Eventuellt kommer det ytterligare ett "S" någon gång i framtiden...

Till alla som bor i eller besöker 08-land vill jag tipsa om att kika in i butiken på Norrbackagatan. Den är inte speciellt stor, men dock naggande god. Där finns alltid hela kollektionen av plexi- och silversmycken för den som vill uppleva dem live. För oss som bor en bit ifrån huvudstaden och som inte får lyxa till det med en härlig sthlms-weekend inom en rimlig framtid rekommenderar jag istället ett besök i hennes webshop.

Sweet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0