Idag återfinns vi (äntligen?) i Norran

Som de flesta av er säkerligen vet föddes lilla Stella Ejrevi redan festivallördagen. Det är ett tag sedan vid det här laget, men trots detta har vi inte dykt upp i tidningen förrän idag. Finfina blev vi också. Eller hur? Även om man kanske kan tycka att det blev lite väl mycket Mikke på bilden. Vi skulle varit lite snabbtänkta och placerat det större barnet i min famn och det mindre hos, delvis skymda, fru E istället för som nu tvärtom.  Men, men... det blev ändå en finfin bild på en finfin familj, tagen av en finfin fotograf en finfin kväll.

Till alla er som saknar papperstidningen bifogar jag här en länk till bilden på Norran.se Enjoy! 


Kommentarer
Postat av: sowzie

vad fin bild, och så söt stella är! :)

2008-08-28 @ 14:54:07
URL: http://susannekarin.blogspot.com
Postat av: suss

Ja, båda två är så söta!Livet rullar på. Skolan lurar oss med fina scheman också som kommer bli hemska nästa år, haha. Men sådant får man ta, är inte länge kvar nu. Snart måste man ha bestämt sig om man ska plugga vidare och till vad, det är svårt. Men antagligen löser det sig :)Hur rullar det på för familjen Ejrevi då?

2008-08-28 @ 18:16:59
URL: http://susannekarin.blogspot.com
Postat av: suss

Hm. Vet inte riktigt vad för skvaller jag har att komma med, alla gör i princip sin egen grej nu och man hörs inte så mycket. Men Clara är ju i USA nu och sedan har jag inte hört mycket mer. Men man stöter ju på en del ibland, fast ingen värkar känna igen mig när jag har färgat håret och skaffat glasögon. Haha. :)2008-08-28 @ 19:02:10
URL: http://susannekarin.blogspot.com
Postat av: Skilla

Hej Mikke! Fasiken vad kul att höra från dig! Är dock en aning besviken över att flickebarnets namn inte är Ninja =/ Men grattis iaf, familjeutökning är najs.

2008-08-28 @ 19:52:36
URL: http://namnsson.blogg.se/
Postat av: Sofie

graveyard.asp" rel="nofollow">http://www.benjerry.se/smakorama/flavourgraveyard.aspVilken skulle ni vilja kom tillbaka?

2008-08-28 @ 20:35:48
URL: http://soof.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0