"Give a little bit" by MQ

Jag misstänker att många redan har hunnit med att uppmärksamma reklamklippet som nu snurrar rätt flitigt på kabeltelevisionen. En finfin låt signerad MQ. Givmildhet är temat för MQs stora julkampanj - en kampanj som genomförs till förmån för Röda Korset. Till julkampanjen har MQ samlat en stor grupp svenska artister som förenas i en ny tolkning av Supertramps hit "Give a little bit". Artisterna är Dolph Lundgren, Andreas Wilson, Conny Bloom, Wille Crafoord, Darin, Dogge, Lazee, Verner från Autopilot Society, Marie Serneholt, Jessica Andersson, Sofia Talvik, Fanny Hamlin, Ana Diaz, Rebecka från The Models, Anette Qviberg Lundgren, Jannicke Lindström och Nina Persson. En onekligen skön skara.


Som en symbol för kampanjen har också ett strasskors i form av en brosch och manschettknappar tagits fram. Korset säljs i alla MQ-butiker och förtjänsten går oavkortat till Röda Korset. Snyggt. Både syftet och själva broschen också faktiskt. De medverkande artisterna bidrar förutom med sina sångröster också genom att avstå halva sitt gage till förmån för Röda Korset. Snyggt, men att avstå hela gaget hade väl inte varit helt omöjligt eller? Även intäkterna från nedladdning av singeln kommer att bidra till Röda Korsets verksamhet. Och med tanke på att låten faktiskt känns riktigt bra kanske det kan generera en del. Vi får hoppas.


Kommentarer
Postat av: Krutrut-Lisa

Har du sett att Dolph fulhånglar på reklamen? Ta bort Dolphen & jag kan se den igen.... Fulhångel...UschHa en fin advent imorrn!/Lisa

2008-12-13 @ 18:52:22
URL: http://www.krutrut.com
Postat av: Thyllan

Fin gest om alldeles säkert kunde ha varit fantastisk om artisterna had given the whole gage to Red Cross. Vart så där att byta ut texten.. Sen att Brolle var med i början fick mig nästan att sluta handla på affärn min. Hyfsat less på att se hans nylle överallt. Han känns dessutom inte riktigt ärlig. Motbevisa mig gärna, känner honom inte, så jag ska inte säga något överhuvudtaget.

Magiskt skön OCH oväntad seger av de svartgula ikväll. Puh..

2008-12-13 @ 19:28:41
URL: http://thyllan.wordpress.com
Postat av: Apse

Välgörenhet är skit. I USA är det dock fint och stort. Men kanske därför står 40 miljoner amerikaner utanför sjukförsäkringen. Staten tar inte fullt ansvar när det finns blåhåriga tanter som ställer upp gratis?2008-12-14 @ 01:05:44
Postat av: Frida L

Bra låt, riktig Frida-låt (eller vad säger fru E)Dogge är ju helt klart skönast =)

I like him...

2008-12-19 @ 22:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0