Hur tänkte du nu? - Del 5

Familjen Campbell i New Jersey består av fem personer. Pappa Heath, mamma Deborah och tre barn. Sonen Adolf Hitler och döttrarna Joycelynn Aryan Nation och Honszlynn Hinler Jeannie.


 När familjen Campbell nyligen skulle beställa en födelsedagstårta till den treårige sonen vägrade butiken att ta emot deras beställning. En talesman för butiken meddelade att de tycker att det är opassande att skriva in en grattisönskan till Adolf Hitler. No shit? 


Och det var tydligen inte första gången som familjen får kalla handen när de beställer tårta. - Det här är inte rättvist mot våra barn, hur kan ett namn vara stötande? frågar sig pappan. Föräldrarna förnekar att de skulle vara rasister, men de tycker, som väldigt många andra amerikaner, inte att "raser ska mixas". Alla de svastikor som finns på husets väggar, kuddar, jackor, kylskåp och på familjens bil ser de som symboler för fred och balans.

Allvarligt, familjen Campbell. Hur faen tänkte ni nu?Källa:Aftonbladet


Kommentarer
Postat av: anna

Grrr, jag får arghicka nästan, hur korkade får man vara och hur kan man göra så mot sina barn? Tror de att han kommer att få ett bra liv som Adolf Hitler?Grrrrrrr igen

2008-12-19 @ 08:55:42
URL: http://salhuset.blogg.se/
Postat av: pia

...VA! Man blir ju chockad, inte smart...sååå sjukt! nä hur faen tänkte de...

2008-12-29 @ 11:14:53
URL: http://baramittlillahem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0