Ett JÄTTEjubel för New York Giants!

JAAAAA!


New York Giants var mer eller mindre redan utslagna på förhand när Superbowl drog igång inatt. Unge quarterbacken Eli Manning kändes underlägsen sin konkurrent, Tom Brady, i motståndarlaget New England Patriots.


Matchen inleddes med att Giants tog ledningen efter ett field goal redan i första anfallet.  Patriots svarade dock genom att göra en touchdown i sitt första anfall för kvällen. Favorittippade Patriots skakades av Giants starka defensiv och de hade svårt att producera i anfallsspelet. Giants kunde efter halvtidsvilan ta ledningen med en touchdown och ställningen var vid det här laget 10-7 i Giants favör.


Då visade Tom Brady sin klass och satte en fin passning till touchdown och ny ledning för Patriots som i det läget såg ut som vinnare.


MEN, Eli Manning ville annat och med endast 35 sekunder kvar av matchen lyckades jätteskrällen New York Giants genomföra ett spel som innebar touchdown och ledning med 17-10. På de återstående sekunderna fanns det inget utrymme för Tom Brady och hans manskap att skapa någon poängmöjlighet och skrällen var ett faktum.


Personligen tycker jag att det är roligt att underdogsen fick vinna och att unge och utskällde Eli Manning fick överglänsa storstjärnan Tom Brady.


Sen är det ju skönt att få ännu ett bevis på att ingen är perfekt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0