NFL SUPERBOWL NE Patriots-NY Giants

image18

New England Patriots har i natt möjligheten att gå till historien som det första laget någonsin att gå obesegrade en hel NFL-säsong sedan serien utökades till 19 matcher. Tidigare har ett lag lyckats med bedriften att gå obesegrade genom en hel säsong, men det var när serien spelades i 17 matcher. Laget var Miami Dolphins och de leddes av den legendariske coachen Don Shula.

I New England är det Californienfödde Tom Brady som är den store stjärnan med tre SuperBowl segrar och två utnämningar som SuperBowl MVP. Quarterbacken innehar dessutom rekordet för flest touchdown-passningar under en säsong och utnämndes nyligen till "Sportsman of the year" av tidningen The Sporting News. Utöver sina idrottsliga meriter kan nämnas att Tomdå och då poserar på modetidningarnas omslag och även dejtar supermodellen Gisele Bundchen.

I motståndarlaget återfinns quarterbacken Eli Manning som är mer känd som lillebror till  Indianapolis Colts quarterback Peyton Manning. Eli och hans New York Giants får stå som underdogs till den härtillställningen och egentligen finns det mer eller mindre ingenting som talar för att de ska lyckas bryta den perfekta säsongen för Patriots.

Mitt tips är att Tom Brady tar sin fjärde seger och sin tredje MVP-utmärkelse när hans NE Patriots vinner med 2 touchdowns.

Vad tror du?

Följ spänningen på

TV 6 & Viasat Sport 1 23.45


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0