Underbemannade

Idag är vi makabert underbemannade på min arbetsplats. Hälften av de ordinarie arbetarna finns inte på plats och det är det gamla gardet som saknas. Stommen. Kärnan.


C gjorde sin sista arbetsdag för terminen igår och nu ska hon förbereda sig inför kommande operation. Vi håller tummarna för att allt ska gå bra och hoppas samtidigt att vi snart ses igen.


Y flyger i detta nu mot en två veckors semester i Vietnam. Enligt planerna ska det mest bli bad och sol, men lite lite äventyr lovade hon att försöka hinna med. Jag och de andra i arbetslaget är inte det minsta avundsjuka... Nej, inte det minsta, nej, inte alls... Grr...


T blev farfar tidigt denna tisdagsmorgon och blev i och med detta akutinkallad som barnvakt till sonens andra barn. Tanken var att han skulle komma på jobbet så snart han kunde, men vi ringde och sa att han skulle stanna hemma och "chilla". Det gjorde han.


Tanken var att UF skulle vara på plats också, men en stund efter att han anlänt fick han ett telefonsamtal som meddelade att hans dotter slagit huvudet i isen. UF blev då tvungen att avvika för att hjälpa henne hem från skolan. Vi hoppas verkligen att det gick bra för henne.


Kvar med alla kära elever är undertecknad samt M, L och J. Vi tog den enkla utvägen efter lunch och valde att visa film för hela gruppen. Det är uppskattat från alla håll och kanter. Eleverna fick rösta mellan lite olika filmer och det blev Cool Runnings som fick flest röster.


Eleverna trivs. Personalen trivs. Kul.


Kommentarer
Postat av: Fru Ejrevi

du kommer ju typ att få anorexia fast med din stegräknare, de på jobbet får börja ha koll så det inte går för långt!!
Själv åt mitt fullbemannade a-lag lunch på viking, jag spricker snart, tyvär inte alltid veg-pizza så det går inte för dig=(

2008-02-27 @ 13:17:29
Postat av: Den omskrivna L

Hittade din blogg just. Kul läsning

2008-02-27 @ 20:05:43
Postat av: Anne

Nu har jag skrivit flera kommentarer på gammalt så du kan ju kolla bakåt. För att du ska gå riktigt många steg så utmana din fru som är en riktig tävlingsmänniska och nu även ägare till en egen stegräknare för då lär du få stega på.

2008-02-28 @ 00:17:09
Postat av: Mikke

L >> Kul att du hittat hit... jag ska se till att du får fortsatt intressant läsning. Önskar dock att man kunde blogga lite mer om våra fantastiska elever.

2008-02-28 @ 00:37:54
URL: http://litotes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0