www.korv.se?

Såja, nu är det natt igen och jag håller mig borta från Facebook så gott det går. Surfar runt på bland annat Aftonbladet istället och fann denna absurda nyhet om att en snabbmatskedja i Lund ska öppna ett online-gatukök med utkörningar av korv och hamburgare.
image5

Ni där ute som känner mig det allra minsta vet ju att jag är en ganska så lat och väldigt så bekväm person så ni kanske räknar med att jag tycker att det här är en toppenbra idé? Hmm... näe, jag tycker nog inte det... Det känns ju hyfsat amerikanskt, och då menar jag sådär sleezy amerikanskt och inte alls sådär härligt amerikanskt som det jag gillar. Jag får nog förklara den kärleken vid ett senare tillfälle... 

Men det känns liksom lite greasy att sitta framför datorn och surfa in på en hemsida för att spana in vad menyerna har för kaloribomber att erbjuda. 3-4 vänsterklickningar med musen och sen har man ett megadeluxemeal med dubbel plusmeny och smältost, stor cola och chili cheese on its way... Jag måste väl samtidigt erkänna att jag inte riktigt ser alla kunder som skulle kunna nyttja detta. En barnfamilj som stressat hem från jobb och förskola/skola kanske skulle få stor glädje av att ringa och beställa hem burgare inför fredagsmyset, men jag ser tyvärr bara de där överviktiga, coladrickande amerikanska typerna som gärna håller sig vid sin dator 24 timmar om dygnet och spelar WoW. Usch. Nu låter jag ju riktigt hemsk och obehagligt dömande. Förlåt alla som tar illa upp över detta, men timmen är sen och jag har svullat i mig lite godis och ostbågar så jag känner mig lite smygäcklad när jag tänker på burgers. Imorgon finns risken att jag känner helt annorlunda inför detta. 

Peronalen vid tre stora företag i Lund är de första som erbjuds att få prova på tjänsten, men tanken är väl antagligen att det ska kunna utnyttjas av allmänheten i stort?

Vad tror ni, flipp eller flopp?

(Om ni provar att surfa in på adressen www.korv.se så kommer ni till ett onlinecasino. Bra adress?)

Kommentarer
Postat av: flameboy

Jag fattar inte. Är du sur för att det inte finns qorn?

Iden är kanon tycker jag, vi har ju redan pizzaexpress så varför inte burgare? Låt dom tjocka bli tjockare om dom vill så vi fit:a människor får mer tjejer på krogen.
Inget ont som inte har något gott med sig

2008-01-19 @ 16:18:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0