Jamie Luca

Luca!

Jag vet att en del av er redan har full koll på detta, men till alla andra vill jag passa på och berätta att vi har finfrämmande från staterna för tillfället. Jamie Luca, som egentligen mer eller mindre helt och fullt saknar ett ställe, en stad att kalla sitt "hem", härstammar ursprungligen från Filippinerna, men är sedan lång tid tillbaka amerikansk medborgare. Om Jamie ska välja en stad som känns mest som hemma är det New York, men lika ofta, om inte oftare, vistas han i Los angeles där han gör sina flesta jobb och där hans föräldrar numera bor. I Europa är det i huvudsak Paris som gäller. Speciellt då det är Fashion Week. Såklart.

Jamie arbetar som fotograf och fotograferar i huvudsak modeller. Allra bäst och helst fotograferar han manliga modeller. Om man vill kika på lite grejer som han har gjort kan man smygsurfa in på hans hemsida - www.jamieluca.com. Om man spanar in och rotar runt lite i arkivet kan man faktiskt få syn på bilder av mig, Erika, Henrik, Bonkers och Linda. Nice.

Som vän kan man inte annat än säga att Jamie är fullkomligt fantastisk. Han är rolig, snäll, glad, spännande, medveten, godhjärtad och lätt att ha att göra med. Man kan lätt tro att han är så mycket annat än allt detta, men när man lär känna honom inser man att han är långt ifrån stereotypen man lätt kan tänka sig av en gay modemedveten modellfotograf från Hollywood. Han är helt enkelt wunderbar.

Eftersom han var och besökte oss även förra sommaren, då i Stockholm, känns det som att det numera är mer eller mindre en tradition att han kommer på besök. Jag hoppas verkligen att han också ser det på detta vis och att han kommer och hälsar på oss snart igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0