Leos Lekland

Yeah!

När vi fick besök från staterna fick Sander smita iväg på en egen roadtrip tillsammans med mormor och moster. Resan gick till Luleå och efter lite shopping på stan bar det av till efterlängtade Leos Lekland! Första gången för Sander faktiskt!

LEO!

Under dagen kom självaste Leo ut och dansade tillsammans med de glada, och delvis lite smårädda, barnen. Jag misstänker att det var med lite skräckblandad förtjusning som sonen dansade med i det stora lejonets dans.

Slide!

Här fotograferas Sander och moster Anna när de graciöst kommer nerglidande nerför en av leklandets många rutschkanor. Hej vad det går! Håll dock med om att det ser ut som att moster har mer kul, iallafall på denna bild.

Nice!

Leklandet består inte enbart av rutschkanor utan det finns dessutom mängder av bollar i alla de olika format och färger. Här ses Sander ta ett dopp bland de stora bollarna i de stora bollarnas bollhav.

Bollar!

Sander såg givetvis till att bada även i de små bollarnas bollhav. Bilden är lite suddig, men likafullt är det fullkomligt omöjligt att missa sonens glädje över detta bollbadande. Helt enkelt skitboll! ...eh, ball ska det vara. SKITBALL!

Fire!

Något som dock verkade vara ännu mer uppskattat än badet var att skjuta bollar i de olika kanonerna som fanns utställda runt om i leklandet. Tydligen fanns det storkillar som siktade mot mormor och då såg Sander givetvis till att rättvisa skipades genom att han helt enkelt sköt tillbaka.

Fire!

Till sin hjälp tog han givetvis också sin moster som enligt Sander tydligen ska ha skjutit de små storkillarna i huvudet. Man kan ju undra om det ligger någon som helst sanning bakom detta påstående. Vad säger du Anna?

Low Rider!

Som om inte bollar, rutschkanor och kanoner vore nog fanns det givetvis mer grejer att roa sig med. Sander tog chansen att glida omkring lite på en skönt låg trehjuling och som det verkar av bilden var det nog ganska så kul det också.

ZzZzZz...

Efter en aktiv dag på Leos Lekland var det en mycket trött son som mer eller mindre direkt somnade när det vankades hemresa. I sin famn höll han givetvis sin nyinförskaffade Leodocka. Denna docka fick fungera som en muta för att sonen skulle kunna tänka sig att åka hem. Och hade han inte fått den vette katten om han inte hade varit kvar på Leos lekland än idag.

Kommentarer
Postat av: Anna

Självklart att jag hjälpte till att skjuta på killarna, vad tror du jag är för moster? Allt för Sander. Haha! Roligt va de. Lika roligt för vuxna som för barn! Alla borde fara dit och leka av sig lite! Helt underbart ställe!

2008-07-29 @ 18:35:46
Postat av: pia

Vi måste dit, har funderat länge på det...Vilken goding han är:)

2008-07-29 @ 20:25:37
URL: http://baramittlillahem.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Ååh, jag vill också vara så där liten, bus-liten. :)

2008-07-29 @ 22:09:02
URL: http://lovisan.webblogg.se/
Postat av: Monica

Vi hade en helt underbar dag med Sander uppe i Luleå. Att få se hans lyckliga ögon var värt köpet av Leo:)

2008-07-29 @ 22:42:29
Postat av: Linda

Varför inte Nimbys värld? Lite närmare, lite mer restaurang ;) Läste att Leos kommer till Skell runt nyår, det blir alla tiders :)

2008-07-29 @ 23:08:31
URL: http://naughtyshawty.blogg.se/
Postat av: Dress Like a Princess

Vilken fin blogg du har! Jättefina bilder med..

2008-07-31 @ 13:56:03
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0