Vackrast i Universum?

Miss Venezuela, Dayana Mendoza, 22 år, utsågs till Miss Universum i den ständigt omdebatterade tävlingen för kvinnor. Dayana Mendoza grät när hon under under måndagen korades till till universums vackraste kvinna inför en miljard tv-tittare. Sammanlagt deltog kvinnor från 80 länder och de fyra andra finalisterna kom från Colombia, Dominikanska republiken, Mexiko och Ryssland.

Miss Universum!

Jo, visst är hon vacker. Det kan nog ingen motsäga, men är verkligen Dayana Mendoza universums vackraste? Nja, jag är skeptisk... här hemma i mitt radhus på Dalgatan finns det åtminstone två "fröknar Älvsbacka" som i mina ögon faktiskt är betydligt mycket vackrare.

En annan rolig detalj med tävlingen Miss Universum är att de förutom vinnaren även utser den trevligaste deltagaren. Alltså den deltagaren som helt enkelt är den person som är vackrast på insidan. Typ. Den tävlingen vann Miss El Salvador, Rebeca Moreno, även hon 22 år. Frågan man kan ställa sig är vem som egentligen är eller borde vara gladast över sin utmärkelse? En sak är dock säker och det är att media ännu en gång har bevisat att utseende och yta alltid går före personlighet och insida.

Källa: Aftonbladet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0