Vad? Jag? Och? - Del 14

What happens in Vegas

Vad? Jack Fuller (Ashton Kutcher) och Joy McNally (Cameron Diaz) har aldrig träffats förr men vaknar upp efter en blöt kväll i Las Vegas och upptäcker att de gått och gift sig. När de talar ut inser de att de inte tål varandra men i samma veva råkar de vinna jackpoten på en enarmad bandit. Den ena fantasifulla jävligheten följer nu på den andra då de båda försöker komma ur äktenskapet och samtidigt få pengarna för sig själva.

Jag? Eftersom den här filmen ingår i en genre, romantisk komedi, som vanligtvis går hem på Dalgatan 8b kändes det redan på förhand som att den här filmen skulle bli omtyckt. Skådespelarna Diaz och Kutcher känns dessutom som skådespelade som väl behärskar just nämnda genre. Precis som jag förutspådde uppskattade vi filmen väldigt mycket. Den bjöd på en hel del skratt, lite suck och stön och även lite snuttegull. Summa summarum en bra och underhållande film.

Och? Innan ni rusar till butiken eller biografen för att avnjuta denna film ber jag er tänka över följande fakta. Vi i familjen Ejrevi är mer eller mindre miljöskadade vad gäller romantiska komedier och kan i stort sett se vad som helst utan att vi tycker att det är riktigt dåligt. På IMDB ges filmen det blygsamma betyget 5,4 av 10 möjliga. Många kommenterar filmen med att säga att det är den mest förutsägbara film de någonsin sett. Andra skriver att de aldrig skrattade och att det knappt ens ryckte i mungiporna under filmens 99 minuter. Jag tycker dock fortfarande att den var helt okej. Inte speciellt mycket mer, men inte heller det minsta mindre.


Kommentarer
Postat av: TJ

Äntligen en ny "Vad? Jag? Och?".Som vanligt gav det mig ett filmtips och ska genast "köpa den på cdon.com". xD

2008-06-10 @ 07:30:35
Postat av: Hanna

Hej. Vi verkar ju ha riktig bra smak! Jag köpte dekorplast eller vad det nu kallas på Coop Bygg, jag var runt i hela stan och tillslut fick jag veta att det fanns där. Den kostade 60 - 70 kronor för två meter och det finns i många färger. Det är jättekul att pyssla med och lättarbetat. Jag skissade på baksidan och skar sedan ut med kniv. Nu funderar jag på att göra väggord med resterna. Lycka till / Hanna

2008-06-10 @ 12:37:00
URL: http://rockansmama.blogg.se/
Postat av: Karolina

Hej!Tänkte att detta vore något för er, Micke och Sander: http://www.ilovedecent.com/index.htmlEn barn och pappa-serie och dessutom går en del av intekterna till BRIS.Hälsningar

/Karolina - gammal innebandy spelare i STIL :)

2008-06-11 @ 10:00:35
Postat av: Karin

Åh, så du ska ha barn? Tjej eller killnamn? :)

2008-06-11 @ 20:17:11
URL: http://rueframboise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0