"Du kan inte hitta en bättre man"

Idag bjuder jag på en finfin låt som händelsevis råkar vara en av fru E's absoluta favoriter. Passande nog var det också den låt som spelades när vår käre son bestämde sig för att komma ut till världen vid förlossningen.


Kommentarer
Postat av: Sofie

Mycket finfin låt, men avslöja inte för din fru att jag aldrig hört den förr... Då kanske hon aldrig vill vara med mig nån fler gång och det vore ju riktigt tråkigt.

Hade ni en förlossning som det spelades musica på? Vilket ambitiöst litet par :) Vi jobbade på i tystnad... även om folk födde barn i korridoren utanför.

Vilken typ av musik blir det i juni då - samma typ eller annan? Intressant tanke - blir det en annan typ av förlossning av en annan sorts bakgrundsljud?

Tjing.

2008-03-28 @ 20:33:53
Postat av: Lisa , Rut & Gunda

Mr Pearl Jam när det var som bäst. & jag får ursäkta min musikintresserade syster...

URSÄKTA.

Bra val av Sander att dyka upp till. & vad blir nästa knodds låtlista?

Tjipp/Lisan

2008-03-28 @ 21:24:50
URL: http://www.krutrut.com
Postat av: Mikke

Sofie >> Åh! Så du hade aldrig hört den tidigare? Men visst hade du väl iallafall hört talas om Pearl Jam? Och kanske hört någon låt med denna smått lysande grupp? Jeremy? Eller kanske Alive? Erika vill att jag tipsar om låten "I am mine" som förmodligen är hennes favorit of all time. Och slutligen. Ja. Såklart att det spelade musica under arbetet. Vi la ner massor av tid att komponera ihop den perfekta låtlistan.

Lisan >> Kul att du hittat hit och än roligare att du kände för att lämna ett (två!) avtryck. Jag lovar att presentera låtlistan så snart den är komplett. Jag misstänker dock att det dröjer ett tag till eftersom vi är beräknade först till den 21/6. Det gäller att hålla en del öppningar för sena hits. Vi har dock givetvis redan börjat spåna och om jag ska vara helt ärlig fantiserar vi lite kring att vi föder en dotter till Pearl Jam's "daughter".

2008-03-28 @ 22:32:37
URL: http://LITOTES.BLOGG.SE
Postat av: Sofie

Jag är inte helt vilse i pannkakan - bara lite. Pearl Jam hade jag koll på och då framförallt de två första låtarna du nämner. Ska genast Youtuba fram Erikans tips.

Tjing.

2008-03-29 @ 09:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0