"Vars ä Lujk?"

Sandermannen börjar så smått att göra framsteg gällande uppdraget att bli blöjtorr innan nästa blöjbarn har landat. Inledningsvis var den stora räddningen att hans nyinskaffade Pippi Långstrump-docka fick följa med på toaletten och titta när han kissade. Det gick suveränt.

Så en dag gick Pippi på villovägar och hur vi än letade fanns hon helt enkelt inte att finna. Katastrof. Olyckan var framme mer eller mindre omgående och vi vuxna kände oss smått maktlösa inför denna kisskris. Var är Pippi?

Till vår räddning kom Lego-katalogen. Och inte helt oväntat delen där det visas Star Wars Lego. Det är helt otroligt vad fascinerande det kan vara att titta i en och samma tidning om och om igen. Sonen kan sitta på toaletten och vilja kissa och bajsa i stort sett hur länge som helst. Iallafall så länge som pappa eller mamma orkar "läsa" Star Wars. Sanders stående kommentar som han lätt kastar ur sig sisådär 15-20 gånger vid varje toalettbesök är:

"Vars ä Lujk?"

Vad han menar är givetvis - Var är Luke? Ibland lägger han även till efternamnet som i Sanders värld är "Skywars". Det är helt fantastiskt vad söt en liten kille kan vara när han sitter på toa. Det är nästan-nästan Youtube-läge, men ändå inte. Lite privatliv måste väl den stackaren få ha?

Inspirerad av Sander lägger jag in följande bilder med kommentaren: "Vars ä Lujk?"

image72

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0