Prickigt barn och inställt barnkalas

I natt vaknade sonen och grinade illa. Det var elaka utslag som kliade irriterat över hela kroppen. Utöver dessa utslag var överläppen svullen och tempen var aningen för hög. Som de oroliga och ansvarstagande föräldrar vi är åkte vi givetvis upp till akuten.

Väl på akuten fick vi inte veta speciellt mycket och tiden med läkaren varade i högst tre minuter. Det handlar mest troligen om någon typ av allergisk reaktion. Läkaren ordinerade en dos av kortison som sonen fick dricka innan vi lämnade sjukhuset. Till detta skickades det också ett elektroniskt recept till Apoteket inne i stan. Det var någon salva som skulle minska kliandet. Vad det riktigt var vette katten, men fru E är och hämtar det i skrivande stund.

Och idag hade vi bjudit in till barnkalas för att Sanders kompisar skulle få komma och fira den nyblivna treåringen, men eftersom sonen är hängig och trött har vi valt att ställa in det efterlängtade barnkalaset. Tyvärr. Vi har siktat in oss på att ha det på måndag efter middagen istället. Verkligen trist. Speciellt med tanke på det fantastiska barnkalasvädret som Skellefteå erbjuder idag. Strålande sol och varmtvarmt. Sommarväder på riktigt.

image153

Kommentarer
Postat av: ddezzis

ett tipps bara !
använd inte för mycket
kortison. för min klasskompis hade mycket "exem ( eller hur dt nu stavas´) när hon var liten, & alla läkare gav henne
kortison . så det försvann, men nu när hon är 13 så har hon fått en slags hud sjukdom. så jag bara tipsar så det inte händer desamma !
trevlig blogg ! :)

2008-05-31 @ 16:25:03
URL: http://dezzis.blogg.se
Postat av: Anne

Aj aj, detta är inte kul...det kliar som attan säger jag som provat ett antal gånger..

2008-05-31 @ 20:47:00
Postat av: anna

Ajdå vad trist med utslag istället för kalas :/

Hoppas han repar sig snabbt!

2008-06-01 @ 00:51:05
URL: http://salhuset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0