Dagens Outfit - Tshirt Store

Sofie & Lisa kommenterade mitt tidigare inlägg och tipsade där om en elefantiskt vacker t-shirt som mer eller mindre verkar vara designad med mig i åtanke. Som den totala Nintendo-guru jag är kan jag givetvis inte motstå denna 8-bitars skönhet. Vill ha very much. Och hade det inte varit så überjäkligt som det nu är att webshopen enbart har kvar den i storlekarna XS, S och M hade givetvis en XL redan klickats hem till Dalgatan. Who knows, det kanske kommer fler?

Nintendo!
[foto TSHIRT STORE]

Kommentarer
Postat av: sofia

Vilken fin! Såg du förresten vad designern hette.. Det var lite komiskt, Hennes namn var Sofia Runnberg! Bra namn, Bra smak!! Kram

2008-11-13 @ 00:10:29
URL: http://animales.blogg.se/
Postat av: Puckot

En riktig Mikketröja tyckte vi och se så rätt vi fick. Apropå min totala oförståelse så kan jag hålla med om att jag var trög. Eller. Orkade nog inte tänka till ordentligt bara. Så kan det bli. Ibland.Tjing.

2008-11-13 @ 10:37:57
URL: http://soof.wordpress.com
Postat av: Mikke

Sofia >> Jo, jag såg namnet och tänkte faktiskt kommentera det, men det glömdes tyvärr bort i all hast. Lite lustigt var det dock! :DPuckot >> Ni fick rätt. Men sååå puckad var du inte.. Du kan fortfarande få kalla dig för Soof.

2008-11-13 @ 23:03:47
URL: http://litotes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0