"No real than you are"

Ny Legojätte har gett sig ut på en uppfriskande simtur. Den 7 augusti 2007 spolades en tre meter hög Legogubbe, den första kända, i land på stranden i holländska Zandvoort.  Nu har det hänt igen, men i Brighton England, där en likadan Legogubbe med blå tröja och texten "No real than you are" spolades upp på stranden alldeles nyligen. 

Lego!

Ingen vet varifrån denna gigantiska Legofigur kommer, men inledande gissningar var givetvis att den rymt från Danmark och Legoland. En talesperson för Legoland dementerar dock detta och berättar att de är lika förbryllade som alla andra.

Lokala invånare har upptäckt en text på holländska på Legogubben och snacket har börjat gå att den den är från Holland och att den kanske har ramlat av ett fartyg eller en båt. Andra har teorier att det i själva verket handlar om en dansk version av den klassiska Trojanska hästen. Den terorin gillar jag skarpt och hoppas litegrann att den här Mega-Lego mannen är fylld med små Legokrigare redo att ta över världen. Tyvärr känns det mindre troligt att detta scenario ska spelas upp inom någon rimlig framtid och jag tror istället det ska ses som en riktigt kreativ marknadsföringsstrategi.
Vad tror du?


Kommentarer
Postat av: Johan

Nja den riktiga förklaringen är långt ifrån spännande.Det är den holländske konstnären Ego Leonard som är i farten igen. Figuren är ett publicitetsstunt för hans utställning "No real than you are" som kommer att visas i London under de kommande veckorna.http://www.egoleonard.nl/

2008-11-02 @ 15:26:01
URL: http://blogg.aftonbladet.se/14506
Postat av: sofia

Jag har hittat nästan likadana lampor som vi var och kollade på till era fönster. Finns på Ellos.. Kolla in dom! Kram

2008-11-02 @ 19:03:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0