Tillbaka till verkligheten

Efter två fantastiska dagar med Vilja-programmet var det så åter dags att kliva in i verkligheten igen. Tur att man har ett fantastiskt jobb och fantastiska medarbetare. Arbetsdagen var som vanligt fullt ös medvetslös. Efter eleverna (äntligen?) gått hem vankades medarbetarsamtal med vår trevlige chef. Det gick som sig bör alldeles förträffligt även denna gång.

Väl hemma åt vi middag och sedan gick fru E in till stan tillsammans med grannen Eriksson. På stan sprangs det en del på Åhlens och andra affärer innan klockan blev 19.00 och det var dags för smyckesvisning hos Guldsmeden. Grannen A tittade på en ring, men priset avskräckte tydligen en aning. 54,000 kronor. Huga! Enligt fru E var det ungefär 10-15 personer som var på plats och bland dessa lottades det ut som avslutning ett smycke till ett värde av 8,000 kr. Fru E och granne A insåg raskt att de nu hade en enorm möjlighet att kunna vinna detta finfina pris. Oddsen kändes bättre än någonsin och de beslöt sig omedelbums för att sälja smycket och sedan dela på pengarna om någon av dem skulle bli den lyckliga vinnaren. Men, som så många gånger förr blev det givetvis inte på detta vis. Vinnaren blev istället kvällens enda manliga besökare. En tydligt förmögen karl som dessutom redan inhandlat två smycken denna kväll. Typiskt.

För killarnas del blev det hockey. Sonen S har tjatat några dagar nu att han vill gå och se hockey. Skellefteå AIKs J20-lag spelade match mot AIK IF och far och son Ejrevi passade på att lämna av dotter S hos farmor och farfar och samtidigt låna säsongskortet så att vi kunde gå in gratis. Trevligt. Sonen gick omkring på läktaren och förundrades över det faktum att det var så lite folk och att det inte spelades någon hög musik. Besvikelsen var även stor när inte "hinken" hissades ner från taket när AIK gjort sitt första mål. Glädjen att få sitta bakom spelarbåset var dock stor. Nåväl, efter halva matchen bar det åter iväg hem. Klockan var läggdags och herr E skulle alldeles strax på träning.

Efter att sonen somnat och fru E och dotter åter anlänt hem till huset på Dalgatan hoppade herr E in i Saaben och gled iväg mot Anderstorpshallen. Innebandyträning med världens mest rosa innebandylag stod på schemat. Alltid lika underhållande.

Nu är dagen och kvällen till ända och härmed rundar jag av. Peace.

Kommentarer
Postat av: anna

Typiskt att fru E inte vann då :/Rosa innebandylag, rosa blogg...vilken är din favvofärg Mikke? ;)

2008-11-20 @ 14:40:44
URL: http://salhuset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0