Akut Otit

Yes box, jajjebass, si, ja, jo, jomenvisst. Det är precis som ni, iallafall en del av er - ni som kanske kan lite doktorkod, misstänker. Den käre sonen har drabbats av öroninflammation. Ajaj. Ont och otrevligt för den lille tappre treåringen. Att han någon gång skulle drabbas av detta kändes dock ganska väntat. Statistiken talar liksom sitt tydliga språk. Vid tre års ålder har nämligen hälften av alla barn haft minst en öroninflammation. Och före skolstart har drygt tre av fyra barn någon gång haft det. Faktum är att akut öroninflammation är näst förkylning den vanligaste infektionssjukdomen hos barn.

För tillfället sover krabaten, tack och lov, relativt gott på Alvedon och nässpray inringd från grannarna A/B. Skönt att ha grannar med barn och bättre medical supply än det som återfinns hemma hos oss själva. Om ni läser detta J&J - vill jag bara ännu en gång säga Tack!

Källa: www.öroninflammation.se


Otit!

Kommentarer
Postat av: hea

ha! ja hitta er allt,

hit kommer ja igen, men först måste jag säga grattis till allt de nya! =)

2008-10-12 @ 00:53:54
URL: http://healina.blogg.se/
Postat av: Monica

Men stackars lille Sander, det där är inte kul. Erika var ett öronbarn när hon var som Sander, så vi hade många vakna nätter.

2008-10-12 @ 01:15:18
Postat av: anne

Illa att brås på...öronmamma och öronpappa..

2008-10-12 @ 01:52:24
Postat av: pia

nääääe vad trist å jobbigt...KRYA PÅ:)

2008-10-12 @ 19:37:24
URL: http://baramittlillahem.blogg.se/
Postat av: Mrs. b

Attans, så det ökar ända fram till skolåldern. Jag som nästan räknat med att vi skulle vara "safe" (med sonen i.a.f.) nu när han är 3.5 år...Hoppas er son har frisknat till!

2008-10-20 @ 07:17:31
URL: http://mrsbandco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0