Halloween namedropping

Dalgatan fick enligt säkra källor besök av två söta vampyrer denna kväll. Men som ni vet sedan nedanstående inlägg var/är familjen E inte hemma. Som tur var hade postlådan laddats med både godis och uppblåsta monster så något bus skulle jag tro att vi faktiskt sluppit undan. Hoppas. Men nog om det. Som rubriken antyder bygger ju detta inlägg på lite snajsig namedropping. Vet ni alla vad det innebär? Enligt Wikipedia kan man ungefär beskriva det sähår: "Namedropping används av den som försöker skryta med ett flyktigt möte med en kändis, typ som den klassiska "Jag mötte Lassie-grejen". Håll i er.

När vi firade denna rysligt festliga högtid kallad Halloween i Los Angeles, Hollywood, firade vi givetvis tillsammans med barnen på The Hollywood Schoolhouse. Och bland dessa rikemansbarn fanns en liten gullig kille som mångamånga, kanske främst elever till mig och fru E, imponeras av. Således denna namedropping. Killen heter Nesta och återfinns till vänster på första bilden och är ingen mindre än ett av rastafari-ikonen Bob Marleys barnbarn. Cooolt. I know.

Marley!

På den andra bilden kan man se hur lärarna på skolan i sann Pirates of the Caribbean-anda (den första filmen hade nyligen haft premiär) klätt ut sig till pirater. Som ni ser på bilden gick det bra för de flesta, men skolans mattelärare, Mr Narbe (som även innehaft världsrekordet i bänkpress!) valde istället att klä ut sig till nunna. Varför är fortfarande helt oklart.

Pirates!

På den tredje och sista bilden är dagens födelsedagsbarn, som givetvis också måste få vara med, en söt liten pirat med ögonlapp, bandana, mustasch och allt å.

Ejran!

Kommentarer
Postat av: Anna B

Skrytbilder som är så fina! Jag förstår varför man vill visa upp dem! ;) Har ingen bild jag kan namedroppa på dig så droppa vidare så vi andra "vanliga" svenskar kan njuta! Kram Anna

2008-10-31 @ 21:11:02
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Peter

Häftigt!!!!

2008-11-01 @ 01:14:28
Postat av: Peter

Häftigt!!!!

2008-11-01 @ 01:14:43
Postat av: LL

Nästan svårt att känna igen dig med sminket och utan glasögonen. Johnny Depp wannabe!

2008-11-01 @ 11:45:19
Postat av: emelie

är de dina barn på hrdern sjut sööööta

2008-11-01 @ 11:50:48
URL: http://stylebyemelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0