Lördag

Just nu. Fru E är på väg mot Station 8 för att svänga sina lurviga ben för första gången sedan dottern S kom in i våra liv. Hur mycket på väg hon är låter jag dock vara osagt. Klassfest med den gamla högstadieklassen står på schemat. heaven and hell med andra ord. I templet, aka Skellefteå Kraft Arena, spelar AIK en het derbymatch mot Luleå. Inför sista perioden känns det riktigt bra. Ledning 2-0. I en lägenhet på Moröhöjden sitter sonen S och myser i soffan med godispåsen i högsta hugg. I ett radhus på Dalgatan sitter herr E och myser med dottern. Nyss hemkommen från en mycket central lägenhet tillhörande herr E's föräldrar.Tack vare hyfsad spiltvision och en simultanförmåga ovanligt bra för någon av manligt kön lyckas herr E samtidigt att följa den spännande hockeyn, smygblogga en aning och också skicka lugnande sms till fru E om att allt är lugnt på flaskmatningsfronten.

Allt som saknas just nu är nog en BJ. Vad gör (gjorde?) du en lördag som denna?


Kommentarer
Postat av: Anneli

Ja, BJ är ett måste när man är ensam hemma! Synd att jag inte kan erbjuda dig att låna en.

2008-10-18 @ 20:47:49
Postat av: anna

Vad är BJ?Smygbloggar oxå, dricker vin, lyssnar på musik, tittar på maken med kärlek i blicken :)

2008-10-18 @ 20:55:35
URL: http://salhuset.blogg.se/
Postat av: Monica

Kan väl inte påstå att Sander åt sitt godis i rumssoffan, vi lekte hund, målade Pippi, tände i dockhuset mm. Så gott som allt godis är kvar. Vi avslutade med sagor å nu sover han så sött. Kvällen har varit mysig.

2008-10-18 @ 22:36:50
Postat av: Mikke

Anneli >> Synd.anna >> BJ = Ben & Jerry's, glassen alltså. Oh so lovely!Monica >> Det var det värsta. Satt han inte lugn i soffan som det A-barn han är? underligt-underligt...

2008-10-18 @ 23:49:08
URL: http://litotes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0