Delicato Punschrulle

Filmrulle!

...eller filmrulle som Sander föredrar att kalla dem. I vissa kretsar även känd under namnet dammsugare. Dessa gröna, chokladdoppade gosaker är Sanders absoluta favorit när det gäller att välja något att mysa med när det vankas "Partymysfredag" in the valley. De senaste veckorna har fredagsrutinen varit att fru E och son cyklar in till ICA torget och väljer ut vad som ska avnjutas samtidigt som herr E försöker myspysa med dotter, städa och förbereda något ätbart i mer näringsriktig matväg. Jag brukar oftast lyckas bäst med den första uppgiften, det andra går det liksom utför för allteftersom...

När sonen kommit fram till ICA torget är det i stort sett 100%-igt säkert att det blir filmrullar som hamnar i shoppingkorgen. Till samtliga familjemedlemmar. Oavsett vad herr och fru E själva skulle vilja myspysa med blir det filmrullar åt alla. Samma procedur varje gång. Väl hemma äts det först mat och efter maten vankas sedan partymyset och Sander slukar sin filmrulle på några hastiga sekunder. Fru E gör ungefär precis likadant. Herr E är dock smått seg, som vanligt, och sonen hinner självklart smaka både en och två gånger innan filmrullen är uppäten. Men det gör ju inte så mycket egentligen för när sonen har somnat brukar det nästan alltid dukas upp med något annat gottgott för de vuxna i familjen E. Idag blev det, som så många gånger förr, Ben & Jerry. Denna gång i form av Chunky Monkey. Onekligen nice.

Har du möjligtvis någon favoritsak du helst väljer att myspysa med?

Kommentarer
Postat av: anna

Rödvin och choklad då barnen sover :)

2008-09-20 @ 00:42:21
URL: http://salhuset.blogg.se/
Postat av: Anna

En stor skål med lösviktsgodis! Ikväll blev det dock popcorn med ost smak, till detta såg jag ett antal avsnitt av gamla 90210! Oj vilken bra serie!

2008-09-20 @ 01:33:52
Postat av: Peter

Chips och helst klassikern dill och gräslök!!!

2008-09-20 @ 11:17:00
Postat av: Katarina

Fredagsskvällarna(och även i bland vardagskvällarna ska erkännas...)dedikeras åt Chocolate Fudge Brownie och kaffe alternativt eget Soda Stream-bubbel och lösviktsgodis. En masse.

2008-09-20 @ 23:00:09
Postat av: Linda

Hur kommer det sig att jag såg Sander på Ica Maxi idag istället? Är det som i bankreklamen? :O Byt inte affär..

2008-09-21 @ 00:10:22
URL: http://naughtyshawty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0