En Emmy kan kanske inte laga ett krossat hjärta...

...men lite skönt var det säkert för Sarah Silverman när hon i helgen fick pris för sin underbara satir-video till låten "I'm fucking Matt Damon" vid Galan Creative Arts Emmys. I tacktalet kommenterade fröken Silverman uppbrottet från förre pojkvännen Jimmy Kimmel på ett onekligen kärleksfullt sätt. 


"- Om vi ska vara ärliga så hade Matt Damon själv väldigt lite att göra med att den här sången blev så populär. Tack till den person till vilken hela videon gjordes: Jimmy Kimmel - som krossade mitt hjärta, och som alltid kommer att ha en plats i det".

Våra "goda" vänner Jimmy och Sarah höll ihop under fem år och vi träffade dem under tiden vid The Hollywood School house där Jimmys två barn gick skola. Tack vare dessa två lovely kids förärades vi med VIP-pass och green room access till Jimmys egen tv-show - Jimmy Kimmel Live! Onekligen mycket nice och trevligt. Även Jimmy själv var rätt så trevlig, men än trevligare var faktiskt Sarah Silverman. Jag hade helt klart kunnat tänka mig att fortsätta hänga där nere i green room tillsammans med kändisar som Charlie Sheen, Denise Richards, Matt Stone, Trey Parker och så vidare... Men, men i ett annat liv kanske?

So called friends...
Foto: Aftonbladet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0