Åhléns halvahalvarea

Familjen E gillar onekligen det fantastiska konceptet rea elefantiskt mycket. Man får liksom så oerhört mycket mer prylar och pryttlar för de ont inarbetade slantarna när saker och ting reas ut. Den senaste veckan har det varit Åhléns rea som dominerat vår värld. Fru E skyndade in för ganska precis en vecka sedan då den finfina slutrean precis hade startat. Målet var att fynda en kjol som hon sett någon dag innan. Den var tyvärr som bortblåst och det är väl det som är nackdelen med reor. Det bästa försvinner givetvis oftast ganska snabbt.

Men, det blev andra fynd. Och billigare än vi någonsin kunnat ana. Först hade nämligen barnens mormor skickat med en slant för att fru E skulle inhandla finfina och makalöst prisvärda leksaker till de små. Väl på plats på Åhléns dök sedan barnens farmor upp och farmor som hon är såg hon givetvis till att det slank med en klädpåse hem till kidsen boendes på Valleystreet 8b. Leksaker och kläder alltså. Till makalösa priset av 0 kronor. Just det. Noll kronor. Nada. Inte ett smack. Reor är som sagt bra och väldigt uppskattade av familjen E, men farmödrar och mormödrar är onekligen ännu ett strå vassare.

Har du fyndat något på rean?

Kommentarer
Postat av: anne

Jag gillar också Åhléns halvahalvarea, ungarna har köpt acne och nudiejeans och andra märkeskläder.Jo, jag MÅSTE drömma om att vara i säng till 22 för jag stiger upp 4.45, men oftast blir det bara drömmar, sällan sover jag före 23.

2009-01-22 @ 21:35:17
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Hej på dig o tack för titten in till mig!

Sagolik soppa sonen bjöd på...eller?!

Kramen!

Ragnvi

2009-01-22 @ 22:59:30
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Hmm..var kan man hitta de far och morfädrarna?

På rea? ;-)

2009-01-22 @ 23:19:50
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Anki N

Ja si mormor:ar och farmor:ar o deras hälftar, de e så bra att ha för de är så måna så om de små som kom ur deras egna små barn som blivit så stora.Tack för besöket.Trevlig rosa härlig blogg.Anki N

2009-01-22 @ 23:20:00
URL: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Postat av: Anna B

Ha ha ha! Ja nog visste jag att rea var billigt men noll kronor är helt klart strået vassare... Om jag varit på stan och shoppat på rea? jag har inte ens varit in på stan för shoppandets skull... trist jag vet. Men plånboken drar en lättnandets suck, för jag kommer aldrig att gå hem med en massa kassar utan att börsen skriker...

Kram anna

2009-01-23 @ 06:37:46
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Daniel

Härligt med fin fin fin rea!Ska själv på jakt i helg så man får titta i lugn å ro å inte efter jobbet!Ha det gött!

2009-01-23 @ 08:21:01
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Tesstamente

Ska på Åhlens imorgon.. är momme/famme möjligtvis lediga då;-)Tack för länken, du tog mitt körsbär:-)

2009-01-23 @ 08:42:29
URL: http://tesstamente.blogg.se/
Postat av: Maria

Åhlens halvahalva blev nästan som gratis. Risken är bara att man handlar sådant man egentligen inte behöver bara för att det blir så ...hur sa du...elefantiskt! billigt!

2009-01-23 @ 23:00:25
URL: http://jagblommar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0