Partymysfredag på blodigt allvar

Ikväll blir det liksom en mer allvarlig partymysfredag än någonsin tidigare. Säsongens sista avsnitt av Barda sänds nämligen ikväll. Barnen som förra veckan gick in i Barda för att föra runerna till runmakaren blev besegrade av ett några blodtörstiga orcher. Barnen bands fast vid ett träd och orcherna gick djupare in i Barda med runerna i sin ägo. Vad ska nu hända? Kommer det att skickas in nya barn i hopp om att finna de två små hoberna som sitter fastbundna intill ett träd där inne. Eller har det onda vunnit? Är godheten besegrad? Nej, det kan jag väl aldrig tro. Eller?

Sonen är övertygad om att nya barn skickas in till hobernas räddning. Och han längtar efter att följa den spännande upplösningen. "Pappa! Idag skickar Karl in nya barn i Barda!" var det första herr E hörde när sonen glatt hoppade upp i dubbelsängen i morse. Jag hoppas verkligen att det blir just så...

Och som om inte det vore nog. Ikväll vankas även storfinal i härliga Let's Dance. Eftersom mina två favoriter möts i denna rumba känns det extra trevligt. En WinWin liksom. Och för alla hockeyintresserade Skelleftebor spelas det SM-final i Skellefteå Kraft Arena. Skellefteå AIK J18 möter Solna AIK. Jag tippar seger för AIK. Enkelt. Get it?

Vad gör ni en partymysfredag som denna?

Kommentarer
Postat av: anna

En partymysfredag som denna tittas det på Så ska det låta blandat med final i Let´s Dance, godis och pepsi och några pussar.

2009-03-27 @ 19:58:41
URL: http://salhuset.blogg.se/
Postat av: Anna B

Myser i en snartblirdetvarmt husvagn. i morgon blir det skotercross VM och njuta av bensindoften...

Ha det gott en fredag! Kram Anna

2009-03-27 @ 20:19:21
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: MangeSkellefteå AIK - A.I.K 2-3 SLUT!!Så enkelt!!

2009-03-27 @ 21:19:51
Postat av: Lallis

Jajamensan. Jag var med:)

Ha en fin fortsättning på helgen.

Kram Lallis

2009-03-28 @ 23:06:23
URL: http://knasigamamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0