Anna(-Lisa)Dottern i det svarta radhuset har en vän som är henne alldeles extra kär. Anna. Och då menar jag inte moster Anna utan den lilla figuren Anna känd från sina stories med den långe farbrorn. Denna lilla snuttedocka bär hon med sig allra helst hela tiden, men absolut och alltid när det är dags att sova. Herr E undrar faktiskt om dottern ens skulle kunna lyckas somna om den lilla fröken inte fick ha sin gosevän vid sin sida. Han tänker inte ta reda på det heller och planerar därför att inhandla, åtminstone en men kanske till och med två, extra ”Annor” just in case för att stoppa undan i någon gömma på Dalgatan.

Namnet Anna känns, som ni kanske förstår, inte riktigt klockrent eftersom nämnda moster Anna finns i våra liv. Finn och Fiffi-skadade herr E kom spontant med förslaget att kalla dockan Lisa istället. Ni som har läst de elefantiskt elefantastiska historierna om Finn och Fiffi förstår säkerligen kopplingen. Visst? Ni andra får Googla. Inte speciellt klockrent namn det heller dock med tanke på att Älvsbackas andra 08-tjej heter just Lisa och dessutom är en liten tjej som dotter E träffar rätt ofta. Kanske man ska prova sig på dubbelnamnet Anna-Lisa?

Oavsett vilket, visst är dottern en riktig sötnos?

Kommentarer
Postat av: Peter

Nu har jag inte kollat bloggar på länge, men ser att det rosa bloggen fortsätter att skriva om familjen. Hon är ganska söt den där flickan endå.

2009-09-13 @ 12:19:38
Postat av: MissStorm

Visst är hon en sötnos! Men nu ska du inte förvirra henne och blanda in Lisa i det här. Gosevännen har ju redan dubbelnamnet Lilla-Anna. Eller heter moster också så? Isf kanske moster kan byta namn till Anna-Finn..? Hm, nu svamlar jag visst...

2009-09-13 @ 12:30:10
URL: http://missstorm.blogg.se/
Postat av: svägerskan

låt dockan heta anna, det är ju hennes käraste ägoddel, dumt att byta namn. samt att dockan faktiskt heter anna. hon kommer såsmåning om på att det finns era annor än bara dockan. =) jag kan vänta. haha.

förövrigt r hon den finaste lill flickan man kan skåda!!

2009-09-13 @ 23:48:08
Postat av: Anna G

Go ungen! Anna ska det vara!

Kram Anna

2009-09-16 @ 20:22:59
URL: http://skrivanne.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0