Oh my god you guys!Kanske, kanske ska man hålla tyst om saker som detta, men jag kan liksom inte hålla det inom mig. Detta är helt enkelt så bra. Kul. Underhållande. Festligt. Rosa. Tjejigt. You name it. Det är mer eller mindre precis hur bra som helst. Oh my god så bra. Jag vill inte påstå att jag har sett tonvis med musikaler i mitt liv, men ett gäng har det ändå blivit genom åren och Legally Blonde är den allra bästa. Med ganska god marginal. Faktiskt.

Innan hela spektaklet skulle börja kändes det dock lätt lite töntigt att vi som turister i New York valde att gå och se just denna musikal före alla andra på Broadway. Kanske säger det egentligen en hel del om herr och fru E? Den rosa färgen på bloggen kanske har en fullt logisk förklaring trots allt. Rosa. Fett bra!

Musikalen var nystartad när vi gick och såg den och var då i stort sett fullkomligt okänd, men snabbt blev den en relativt stor succé och innan årets slut valde MTV att spela in den och visa den för sina tittare. Jag kan verkligen förstå varför. Om ni ser det inbäddade klippet som bjuder på öppningsscenen kanske ni också kan förstå, åtminstone litegrann, av vad jag skriver om. Eller?


Kommentarer
Postat av: Peter

OMG!!!!!!!!!

2009-09-19 @ 23:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0